We zijn net terug van een heerlijk weekendje weg in Luxemburg. Zondagochtend zijn we vertrokken richting Bitburg, waar we ‘s middags een heerlijke schnitzel hebben gegeten. Het stond vol met motoren, altijd een goed teken. Daarna zijn we verder gereden naar Körperich, een klein dorpje vlakbij de grens met Luxemburg.

Hier lag ons hotelletje (Im Goldenen Grund). Snel onder de douche, en buiten op het terras genieten van een stel koude Erdinger Weizen – die gingen er na een dag rijden prima in! Het avondeten in het hotel? Jazeker, weer een Schnitzel ;-)

Duitse bedden zijn korter

Maandagochtend zijn we vertrokken richting Vianden, een heel mooi stadje. Na een korte tussenstop zijn we langs de Our afgezakt naar het zuiden, lekker bochtige weggetjes langs het water. Heel leuk om te rijden!

Na een paar uurtjes kwamen we aan in Esch-sur-Sure. Van daaruit zijn we weer richting huis gereden. Het weer wist ons nog even te verrassen: net voorbij Maastricht kwamen we in een stevige regen- en hagelbui terecht. Gelukkig was onze kleding snel weer droog. In Echt nog even bij de McD gestopt – Annemarie kreeg onderhand kramp van de lange zit.

Vianden, Luxemburg

Daarna waren we vrij snel thuis. De motor reed geweldig, helaas stopte het knipperlicht ermee net voordat we thuis aankwamen. Daar moeten we dus nog naar (laten) kijken.

Het was een geweldige trip – het weer was fantastisch en Anne-marie vond het geweldig om met de motor op pad te gaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Updated: