Deze hele week op Red Hat training geweest in Amsterdam – lekker 1e klasse met de trein, want met de auto is dat niet te doen in de spits.

Laat nu net deze week “The Perfect Storm” losbarsten boven Nederland – onweer, hagel, boompjes op de rails. Dus dat was weer dolle pret met het openbaar vervoer ;-)

Blij dat ik een nachtje in Hotel IBIS had geboekt, op donderdag. Dus de hele avond (tot laat) de boel zitten repeteren – pfff. Uiteindelijk wist ik de barkeeper (die geen Nederlands verstond…) te overtuigen om mij 2 Leffe mee te geven. Na een dag training, plus een hele avond doorwerken, hakten die er behoorlijk hard in!

Shadowman logo, (C) Red Hat

Vrijdag examen gehad, en gelukkig in een keer gehaald. De examens zijn vertrouwelijk, dus je mag er verder niets over zeggen. Heel apart, maar dat kom je wel vaker tegen in deze branche.

Het zijn vrij pittige examens, “hands on”. Dus geen multiple-gok, je moet het echt weten en kunnen. Leuk! (vooral achteraf)

Anne-marie kwam me na deze vermoeiende week bij het station ophalen, lekker op het terras gehangen, daarna thuis nog een biertje gepakt. Eens zien wat we dit lange weekend gaan doen!

Updated: