Vandaag naar “Ticket for Tibet” geweest, op de NDSM-werf in Amsterdam. De zon was heerlijk, de luitjes van Claw Boys Claw vermaakten zich ook weer prima! Dat vond ik toch wel een hoogtepunt – ik had ze al jaren niet meer gezien, en nu stonden ze letterlijk voor mijn neus. Die stem van Peter te Bos blijft bijzonder. Ze hebben het die dag nog een keertje overgedaan op de main stage, maar dit was veel leuker om mee te maken!

‘s avonds toen de zon weg was koelde het toch aardig af – we waren blij dat we warme jassen bij ons hadden, zie foto ;-)

The Orange Coat Crew “The Orange Coat Crew”

De volgende keer mogen ze alleen wat meer koffie-karren neerzetten. We stonden bijna een half uur in de rij voor een bakkie troost om weer op te warmen, prima koffie trouwens uit een echte espresso-bar. Net voor het einde zijn we vertrokken – en achteraf bleek dat Blof zo ongeveer van het podium moest worden gesleept omdat de vergunning om 23:00 stopte. We hebben echt een hele leuke dag gehad, “oude bands” gezien (The Scene, blijft ook leuk!)

Hieronder de complete Claw Boys Claw sessie, opgenomen met m’n Panasonic fotocameraatje (tip: kies voor hoge kwaliteit in Youtube). Niet slecht toch?

Updated: