Vandaag organiseerde Stichting Redcat weer een Kittendag samen met Dierenopvangcentrum De Doornakker. Anne-marie wilde al jaren een kitten erbij – onze Bommel en Blacky zijn alletwee op iets oudere leeftijd bij ons gekomen. Blacky zou best een leuk speelkameraadje willen; Bommel is erg bang aangelegd dus ze speelt niet graag met andere katten.

Precies om 13:00 stonden we bij De Doornakker, en stonden we oog in oog met zo’n 50 kittens die heel graag geadopteerd wilden worden. De opvang zat zoals gebruikelijk in de zomer weer overvol. Eigenlijk een heel trieste gedachte, dat er zoveel dieren op straat worden gezet…

We werden gelijk begroet door drie actievelingen: Blue, Suede en Shoes. Ze waren heel jong in een schuurtje gevonden, opgevangen door Esther van REDCAT en inmiddels zo’n 10 weken oud.

Na korte onderhandelingen heeft Shoes ons in dienst genomen als nieuw personeel, en mochten we haar gelijk meenemen naar huis! Omdat haar vacht nogal aan een bepaald dier deden denken, hebben we haar Koetje gedoopt. Hopelijk neemt ze ons dat niet echt kwalijk ;-)

De ontmoeting met Blacky ging heel erg goed – dat worden vast hele goeie maatjes! Bommel was natuurlijk iets gereserveerder, maar ook zij lijkt Koetje zonder problemen te accepteren. Na een drukke en stresvolle dag kon Koetje eindelijk een beetje ontspannen en is ze heerlijk bij Anne-marie op schoot in slaap gevallen.

Updated: