Ook dit jaar hebben we weer een gezellige dag gehad met onze zomerse BBQ. En ook dit jaar ging er weer het een en ander mis ;-)

Vorig jaar hield de koelkast ermee op, dit jaar was het zelfs zo heet dat onze ijsblokjes-leverancier de handdoek in de ring had gegooid! Er was in heel Eindhoven geen ijsblokje meer te vinden. Kortom: paniek, want wie wil er nu warm bier drinken?

Gelukkig had Yfke haar Sligro-pasje bij zich, en was er daar nog ijs in overvloed. Met tegen de 40kg ijs kwamen we tegen half vijf (net op tijd om het vuur aan te steken) weer thuis. Ondanks de voorspellingen bleef het weer ons goed gezind; er vielen een paar spatjes regen, maar we mogen zeker niet klagen!

Gelukkig brachten de ijsklontjes ons de nodige verkoeling. Yfke heeft zich weer opgeofferd en heeft de hele dag achter de hete barbecue gestaan – wat een luxe is dat toch, je eigen BBQ kok ;-)

Bedankt voor het gezelschap en de kadootjes – Annemarie en ik hebben een hele leuke dag gehad!

Wat zal er volgend jaar mis gaan? De diesel-generator, koelcel en reserve-lucifers hebben we al op ons lijstje staan ;-)

Updated: