Afgelopen week nog snel met een last-minute richting de zon…

Het is uiteindelijk een vliegreis naar Kemer in Turkije geworden. Er was regen voorspeld, maar ook zon. Nou, dat hebben we geweten: zaterdag 40mm regen, woensdag 40 graden zon ;-)

Er moest flink gedweild worden na de regenbui – het restaurant was ondergelopen, je stond zowat tot je enkels in het water. En dan te bedenken dat al die regen in een paar minuten is gevallen!

We hadden een all-inclusive arrangement in hotel Havana, en dat beviel eigenlijk heel goed – had ik niet verwacht. Het personeel was in prima stemming, het eten was boven verwachting goed. Natuurlijk zijn we toch een paar keer in Kemer gaan eten, maar de “authentiek” Turkse keuken kom je daar niet echt tegen.

Het was in ieder geval hartstikke leuk daar, een beetje rondgewandeld, gezwommen en gesnorkeld in de zee – echt heerlijk!

We zijn ook nog naar de bazaar geweest, met vooral groenten, vis en kruiden. Dat was echt heel leuk om te zien – mooie kleuren!

Er liepen een hele hoop katten rond – we hebben stiekem nog Operatie Whiskas uitgevoerd om een hongerige moederpoes wat te verwennen. Zij een volle maag, wij een goed gevoel ;-)

Updated: