Na een hele week van ontzettend slecht weer (onze BBQ was de laatste mooie dag), trok de lucht vanavond open. Snel op Buienradar gekeken – er werd geen regen voorspeld deze avond.

Toch nog even motorrijden dus! Motorpakken aangedaan, wc-rollen uit de motorlaarzen gehaald (don’t ask), en rijden maar! We zijn via de DAF naar Geldrop gereden, en toen binnendoor richting Asten. Daar hebben we even op de kermis rondgehangen, wat gegeten en toen weer doorgereden langs de Grote Peel, en via Helmond terug richting Eindhoven. Tegen half tien waren we weer thuis na een leuke trip!

Garmin Zumo 660 motorcycle navigation

Ik zit ondertussen te wachten op het motor-navigatie systeem. De Zumo 660 is eigenlijk nergens leverbaar, dus ik heb ‘m in de UK besteld. Eens zien hoe dat bevalt… Als de Zumo binnen is, kunnen we wat langere trips gaan maken zonder ons zorgen te maken over het vinden van de terugweg ;-)

Updated: