Omdat Anne-marie het zo leuk vond achterop de motor, en de Triumph toch wat kwaaltjes begon te krijgen (niet vreemd, 17 jaar oud!) hebben we wat rondgekeken op Internet en stiekem een jongere motor gekocht – een FJR1300A! Geweldig, wat een beest!

Eerst zou de Yamaha tegen de middag klaar zijn. Even gebeld; de kentekenpapieren waren pas die ochtend binnengekomen dus de platen moest nog worden gemaakt. Tegen 18:00 zou alles zeker klaar zijn, dus richting Haelen gereden met de Triumph. Toch een beetje raar, na 10 jaar…

Gezellig met Manfred gekletst terwijl hij een hele rits motoren klaar moest zetten voor aflevering (inclusief onze Yamaha). Rond half acht op de nieuwe motor gestapt, en de Triumph achtergelaten.

Foto van mezelf zittend op Yamaha FJR-1300, naast mijn oude Triumph Trophy 900

Thuisgekomen meteen Anne-marie achterop gezet, en doorgereden naar Oss om de motor gelijk te laten zien aan pa en ma. Die vonden ‘m prachtig (is ‘ie ook!). Daarna nog snel doorgereden naar Hielke en Twan (jaja, showing off)… Dit weekend nog even in Belgie laten zien, dan is iedereen weer op de hoogte ;-)

Updated: