Vandaag alweer de tweede GKG-wedstrijd van het seizoen – eens zien of ik het er nu beter afbreng dan in Amersfoort een paar weken geleden… Dat moet niet zo moeilijk zijn, gezien het resultaat toen ;-)

Ons team was weer in groten getale aanwezig – erg gezellig! Ook de andere gezichten zijn inmiddels bekend. Jim was er weer, dus de eerste plaats is dan bij voorbaat vergeven.

En toen kwam de grote verrassing: er was nog een plekje vrij, dus Anne-marie besloot spontaan dat ze ook wel eens wilde meedoen. Gelukkig had ik voldoende wedstrijd-munitie bij me, dus dat was geen probleem. Ze schoot een geweldige serie, de baancommandant was onder de indruk en liet me meekijken door zijn baankijker! Ze wisten in de kantine al van haar prestatie nog voordat ze de baan verliet, echt grappig.

Mijn eigen serie bleek ook niet slecht te zijn – een tijdje op plaats 10 gestaan. In de einduitslag helaas gedaald naar plaats 20, maar ik ben er nog steeds heel tevreden mee gezien de dramatische eerste wedstrijd. Op naar de top, zullen we maar zeggen ;-)

Anne-marie kwam uiteindelijk op een gedeelde 14e plaats terecht, ze werd daarmee de beste schutter van onze vereniging (nou ja, Twan B. had exact dezelfde score en een extra mouche, maar moreel gezien is ze absoluut de winnaar!)

Dat belooft wat voor een aspirant die net haar 14e schietbeurt kwam aftekenen! De hele vereniging had er al van gehoord, zelfs toen we bij Dave binnenliepen bleek ze wereldberoemd te zijn – echt schitterend ;-)

PG100 Target

Updated: