Ja hoor – op de allerlaatste dag toch nog met onze Blokker treinkaartjes naar Amsterdam geweest. Je zou bijna zeggen dat we het druk hebben ;-)

Zaterdagochtend om 09:32 de trein gepakt, het was verrassend druk. Volgens mij waren er meer mensen met een Blokker treinkaartje… Het Centraal Station is een grote bouwput, dus we zijn gelijk doorgelopen naar de binnenstad. Onderweg genoten van Chinatown, natuurlijk ook de Wallen en nog veel meer.

We zijn zelfs nog op de PC Hooft geweest, maar dat was een tegenvaller. Relatief veel leegstand, en weinig te merken van het chique imago dat ze proberen uit te stralen. Nee, geef mij de Kalverstraat maar! Natuurlijk ook nog over de Albert Cuyp geslenterd, erg grappig hoe mensen daar afval uit de glasbak proberen te verkopen ;-)

Amsterdam, de Wallen

Van al dat wandelen kregen we natuurlijk stevige trek en flinke dorst; onderweg lekker geluncht bij een klein zaakje (hoe heette dat ook alweer…), in de Oude Parade (een proeflokaal) wat witbiertjes en hapjes getest en tenslotte lekker in de oudste kroeg van Amsterdam nog wat nagebabbeld voordat we met de trein weer terug zijn gereden.

Updated: