“Return of the Mac”

Yay! Mijn MacBook Pro is weer thuis!

Vandaag naar YouMac geweest om een Airport Express op te halen, natuurlijk van Apple ;-)

Het is een kleine Wifi router met USB- en audio-aansluiting. Na een ‘live’ demo van Airtunes (draadloze audio streaming vanuit iTunes) was ik helemaal verkocht, zeker omdat de Airport Express ook een gecombineerde analoge/optische audio-uitgang heeft.

Ik stond bij de kassa af te rekenen toen mijn mobiel ging, snel weggedrukt natuurlijk. Op weg naar de parkeergarage toch even mijn voicemail afgeluisterd – bleek het de service-afdeling van YouMac te zijn die wist te melden dat mijn MBP klaarstond om opgehaald te worden. Dus snel teruggelopen, en mijn dierbare laptopje weer in de armen gesloten ;-)

De hele “clamshell” (bovendeksel incl. LCD) is vervangen en er zit een nieuwe accu in. Prima service! Ik ben wel blij dat ik inmiddels AppleCare op mijn MBP heb genomen, die dingen zijn toch vrij duur en kwetsbaar.

Het was al met al een druk dagje – ‘s middags naar de kapper, Hema leeggeroofd (inclusief een rendier voor bij ons in de tuin – brrrrr!) en alvast wat kadootjes gekocht voor de kerst. ‘s avonds naar John, met wat vrienden ouwehoeren en whisky proeven. Lekker!

De Airport Express moet dus nog even wachten ;-)