Pfff – LinuxWorld voorbij!

Zo, het zit er weer op! De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen – er moest veel worden gedaan om de LinuxWorldExpo voor ons een succes te maken.

Denk maar aan het maken en bewerken van het filmpje over Cloud Computing – Jeroen zat thuis de infrastructuur te starten, ik zat thuis met m’n Mac aangesloten op een HDTV te oefenen met het snel en accuraat verplaatsen van venstertjes op het scherm om mooie opnames te kunnen maken. Daarna nog een heel traject van nabewerking – iMovie ’08 is hartstikke handig voor dit soort dingen.

Ondertussen nog onze brochures en posters ontworpen en op het laatste moment laten drukken, pfff…

Dinsdag de hele dag bezig geweest met de opbouw, woensdag en donderdag alle bezoekers te woord gestaan (met de blaren aan mijn voeten van ‘t staan). Donderdagavond mochten we – vermoeid en wel – de hele stand nog afbreken en weer terugbrengen naar kantoor… Wat een week!

Gelukkig was het allemaal niet voor niets – we stonden schuin tegenover Red Hat, en hadden flink wat belangstellenden voor onze verhalen over Cloud Computing en Nagios.