ISDN… En nu echt!

Ongelofelijk – de monteur is langsgeweest! We hebben nu een ISDN modem erbij, aangesloten op het glasvezel-spul.

Het was nog een heel verhaal… OnsNet Eindhoven levert mooie diensten, maar de communicatie is ronduit slecht te noemen.

Op vrijdagavond om half zes werden we gebeld door ONE, met de vraag of we maandagochtend thuis waren voor de ISDN installatie. Ik zei dat er al een afspraak was gemaakt voor de dinsdag, maar het moest toch echt de maandag zijn.

De hele maandagochtend voor niets zitten wachten… Dus maar eens op mijn allervriendelijkst opgebeld en gevraagd waar de monteur bleef. Tsja, de afspraak moest toch echt naar morgen (dinsdag) verplaatst worden. Ik heb toen even “uitgelegd” wat ik ervan vond, en ze belden zowaar maandag nog terug met allerlei excuses en zo.

De monteur wist me vanochtend te vertellen dat hij ‘s weekends tot zijn grote verbazing had gezien dat de afspraak verplaatst was van dinsdag naar maandag – en dat terwijl de afspraak voor portering met de KPN echt pas op dinsdag was gepland. Al met al een heel bizarre puinhoop, die administratie daar bij OnsNetEindhoven.

Gelukkig doet de ISDN aansluiting het prima, inclusief alle telefoonnummers die zijn meeverhuisd. Nu nog regelen dat ik de voicemail fatsoenlijk kan instellen of uitschakelen – en niet te vergeten uitzoeken hoe ik die moet afluisteren ;-)