Klussen in Dongen

Zo, weer twee daagjes naar Dongen geweest. Vrijdag met de aanhanger zoveel mogelijk oud spul naar de milieustraat gebracht (aardige vent, die kale ;-)) dus het bankje, wandrekken, de kapotte ladenkast, douchewand en nog veel meer zijn mooi opgeruimd. In totaal twee aanhangers vol weggebracht – het appartementje begint er nu echt opgeruimd uit te zien.

Vandaag, zaterdag, heel vroeg op – Anne-marie had al om 09:30 in Dongen afgesproken met Hielke, Twan en Frank. Ze hebben de koel/vrieskast, de wasmachine en de salontafel meegenomen en gelijk ook even geholpen met het “demonteren” van het rolluik.

Twan stond rustig te schroeven toen plotseling de hele bak naar beneden donderde! Gelukkig stond er niemand onder, het maakte een hels kabaal. Het hele ding hing via 3 schroefjes per kant aan de muur. Lekker ;-)

Daarna het bed afgebroken, boekenkastje en ander los spul op de aanhanger gegooid. Vlug nog even gedweild, en weer snel naar Eindhoven. Tenslotte de aanhanger teruggebracht naar pa en ma – kan de auto tenminste weer in de garage staan.

CategoriesUncategorized