“Freezer Alarm – Eat Food Immediately!”

Zo, iedereen is naar huis (het bier was op…) dus nog snel even met Anne-marie en mijn ma naar de vriezer gekeken. Alles is ontdooid, weggooien dus – veel te gevaarlijk om het nog eens in te vriezen.

Yfke wist nog te vertellen dat ze hetzelfde had meegemaakt, en dat toen de thermostaat / sensor bevroren was. De vriezer dacht dus dat het koud genoeg was, maar het eten was ondertussen aan het ontdooien. Alles maar in een vuilniszak gedaan, vriezer schoon en drooggemaakt voordat we gingen slapen.

P.S. Achteraf blijkt Yfke (gelukkig) gelijk te hebben gehad; de vriezer en koelkast doen het weer normaal. Alleen jammer van die lekkere kaas-souffle’s waar Anne-marie zo dol op is… Ik zal lief zijn, en een paar nieuwe snackjes in de vriezer gooien ;-)

CategoriesUncategorized