Krups is back online

Heerlijk weer vandaag, Bommel mag eindelijk weer buiten spelen. Hoog tijd dus om de Krups opnieuw in elkaar te zetten. Bij de eerste poging maakte de brewer-groep een akelig geluid, dus heb ik de hele bende weer uit elkaar gehaald en opnieuw schoongemaakt.

Bij Gebr. Van der Winkel nog wat reserve Torx schroefjes geregeld, en Turck Automaterialen gaf me zomaar een nieuwe borg-ring mee voor het asje in de brewer. Kortom: alles zat mee. De hele boel in elkaar gezet, en controleren of alles soepel loopt.

En – Succes! Ik kan Anne-marie eindelijk haar Senseo teruggeven, want mijn Krups zet weer echte espresso. Wat een feest ;-)

Trouwens: de Colombia-blend van Senseo is goed te drinken, echt waar. De beste koffie die ik uit een Senseo geproefd heb…

Hmmm, dus voorlopig toch geen nieuwe schattige compacte Krups volautomaat ;-)