Yay! Google Apps for your Domain!

Met alle email die ik krijg voor mailinglists en het verenigings-werk, trekt mijn ouderwetse email-configuratie (POP3) het niet meer. Honderden subfolders, verslepen van subfolders naar andere folders… Workflow is niet echt handig in te bouwen, maar wel essentieel voor de leden-administratie.

Het systeem kraakt in zijn voegen… Daarom ben ik alles aan het ombouwen naar “Google Apps for your Domain“.

Wat krijg je:

En de prijs van dit alles? 0 euro – en voor commerciele bedrijven is er een betaalde versie met support-garanties en zo. Perfect! Gebruikers kunnen inloggen via een speciale start-pagina waar alle diensten overzichtelijk staan genoemd.

Workflow is veel handiger te implementeren met GMail labels in plaats van ouderwetse folders. En je krijgt ruim 6GB per mailbox, ook niet onaardig ;-)

Oh, en natuurlijk kun je met IMAP4 gewoon bij je email, ook als je Thunderbird of Outlook gebruikt.